Schrijf.online

Schrijf.online, het platform voor allerlei creatieve schrijfactiviteiten. Volg een cursus of een workshop. Doe mee met een interessant webinar. Laat je eigen schrijfsels lezen. Leer van anderen in je groep en schrijf! Voor dit online schrijfplaform mochten wij een nieuw design maken en dit uitwerken in een goed functionerende website mét webshop functies.
N

Modern design

N

Makkelijk in beheer

N

Spaarpunten & evenementen

reijnders accountants in header

We zijn gestart vanuit een brainstormsessie waarin we de strategie & het doel van de website besproken hebben. Vanuit daar hebben we een webdesign gemaakt en zijn we gestart met de onwtikkeling. Kies een schrijfactiviteit, meld je aan en doe mee. Op die manier spaar je Schrijfpunten. Zo wordt schrijven nog leuker en voordeliger.

Schrijf.online is hèt platform voor schrijfcursisten en schrijfdocenten in Nederland en België. Bij Schrijf.online vind je keigoeie cursussen en verrassende specials van gekwalificeerde docenten.
Dus de beste docenten, het veelzijdigste en uitdagendste aanbod en altijd voordelig! Een plek om online te schrijven. Dat is schrijf.online.