Samen vinden wij jouw nieuwe medewerkers

De ‘war for talent’ is in volle gang. Bedrijven zijn continu op zoek naar het nieuwe talent dat hun bedrijf een stap verder gaat helpen. Sterker nog: bijna ieder bedrijf kampt met een personeelstekort. Mensen willen bovendien niet meer twintig jaar bij dezelfde werkgever blijven en het verloop is dus groot. Vacatures worden goed in de gaten gehouden en het aanbod is aanzienlijk.
N

Snellere invulling van je vacatures

N

Hogere conversie en meer sollicitaties

N

Koppeling met het vacatureplatform van Werken in de Kempen

Hoe zorg je nu dat de juiste mensen jouw vacatures vinden?

En hoe overtuig je hen ervan om bij jouw organisatie komen werken?
Daar kunnen we kort over zijn, dat regel je online! Vrijwel alle kandidaten zoeken online naar vacatures, op zoek naar dat ene bedrijf dat een echte match is. Je kunt je vacatures zelf op je website uitzetten, maar daarmee is je bereik waarschijnlijk niet groot genoeg.

Via Werken in de Kempen kun je jouw vacature aan honderden mensen per maand laten zien.

Door een werken- bij website te laten ontwikkelen en deze direct te laten koppelen met Werken in de Kempen zorg jij er dus voor dat je jouw bedrijf op een aantrekkelijke manier presenteert én dat je daarbij meer zichtbaarheid creëert door de koppeling met het vacature platform.

De mogelijkheden

Samen met Werken in de Kempen hebben wij 2 pakketten samengesteld. Optie 1 bevat een werken-bij website die aansluit op jouw employer branding en optie 2 een maatwerk werken-bij website. Bij de maatwerk versie is het natuurlijk ook mogelijk om meteen een compleet nieuwe bedrijfswebsite te laten ontwikkelen.

Optie 1 : Werken-bij website

De meest effectieve manier om voor een hogere conversie en meer sollicitanten te zorgen, is een opfrisbeurt voor je hele website (zie optie 2). Kan dat echt niet? Dan kun je kiezen voor een ‘Werken-bij website’ die aansluit bij jouw employer branding. Dit is een website die losstaat van je reguliere website. Hier kun je jouw bedrijf introduceren, uitleggen waarom kandidaten voor jou moeten kiezen en je vacatures plaatsen.
Specificaties van de Werken-bij website:
Gehele website in jouw huisstijl Vacature-overzicht en vacaturepagina’s
Inclusief tekst voor de homepage en informatiepagina over je bedrijf Koppeling met het vacatureplatform van Werken in de Kempen

Optie 2 : Maatwerk Werken-bij website of een nieuwe bedrijfswebsite

Wil je het in één keer echt goed aanpakken en je bedrijf aantrekkelijk presenteren aan potentiële medewerkers? Dan bekijkt onze adviseur samen met jou de mogelijkheden. Je kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk achterlaten, dus die moet goed zijn. Samen zetten we jouw bedrijf online sterk in de markt.
Opties van maatwerk of een nieuwe bedrijfswebsite:
Webdesign op maat, op basis van je branding. Medewerkers verhalen presenteren.
Op maat geschreven teksten en/of leuke foto’s van je medewerkers/bedrijf. Technische functionaliteiten voor je bedrijfswebsite.
yooker flyer widk

Download onze gratis brochure

Wil jij meer sollicitaties ontvangen door middel van een werken-bij website? Download onze brochure en bekijk alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

Door je vacatures op Werken in de Kempen te plaatsen, creëer je zichtbaarheid onder gemiddeld 1300 unieke regionale bezoekers per dag.

R

Voeg sfeer toe aan je vacatures door middel van foto’s, video, USP’s en testimonials.

R

Je verbetert je vindbaarheid dankzij een automatische gesponsorde doorplaatsing op Indeed en Google for Jobs.

R

Je werkgever dashboard is uitgebreid en bied je de gelegenheid je actieve vacatures te monitoren en indien nodig te boosten.

R

Dankzij een integratie van een ATS in het dashboard kun je al je sollicitanten overzichtelijk bij elkaar houden.

R

Je hebt de mogelijkheid statussen te wijzigen waardoor je precies ziet welke sollicitanten in welke fase van de sollicitatie zitten.