Tweha

De vraag was naar een internationale website met duidelijke navigatie waardoor TWEHA goed kon laten zien waar ze voor staan en wat voor producten/diensten ze aanbieden. Er is een mogelijkheid voor TWEHA gerealiseerd waardoor ze gemakkelijk zelf bestanden kunnen toevoegen en hun eigen knowledge box up-to-date kunnen houden.
N

Internationale website

N

Knowledge box

N

Unieke huisstijl

reijnders accountants in header

Knowledge & Quality.

TWEHA kan gemakkelijk zelf bestanden uploaden en toevoegen op de website waardoor ze uitleg kunnen geven over verschillende producten en vaardigheden. Ook de nieuwe projecten worden beheerd door TWEHA zelf. Na een korte training in het gebruik van het systeem heeft de klant dus zelf de mogelijkheid om dit te beheren. De website is in verschillende talen online gezet waardoor de site van het internationale bedrijf voor alle landen goed te bezoeken is. We hebben de kleuren uit het logo verder verwerkt in de webdesign waardoor het een mooi geheel wordt.

TWEHA.

TWEHA is al bijna 50 jaar actief in de gevelindustrie en biedt naast de unieke lijmsystemen, als gevolg van hun technische achtergrond als ingenieursbureau, deskundig advies in gevelontwerp en engineering.