Yooker sluit partnerschap met xCore.

door | 6 juli 2021 | Online marketing

1 1

Introductie

Vandaag kunnen wij jullie bekend maken dat wij een partnership hebben gesloten met xCore! Automatiseren is het kernwoord van onze digitale toekomst, wij als Yooker streven naar een zorgvuldige automatisering die jou als eigenaar van een bedrijf veel werk uit handen kan nemen, je personeelskosten laag kan houden en je foutmarge kan verkleinen.

Als eigenaar of administrateur van een webshop kost het enorm veel tijd met het op de juiste manier inboeken van verkoop- en creditfacturen. Vandaag de dag maken veel bedrijven, administratiekantoren en accountants gebruik van Exact Online voor hun financiële administratie. Wist je dat het gehele proces van inboeken van verkoopfacturen tot het afletteren van Mollie transacties helemaal kan worden geautomatiseerd?

Wie is xCore?

yooker partner xcore

xCore is sinds jaar en dag dé e-commerce backofficespecialist voor Exact Software, zowel nationaal als internationaal. Met jarenlange ervaring in de software ontwikkeling is xCore in 2010 voortgekomen uit gecertificeerd Exact partner LINQ5. Met kennis van Exact en Magento is toen de stap gemaakt naar de e-commerce wereld die tot op vandaag nog iedere dag groeiende is.

Koppelingen xCore voor webshop, PSP en verkoopplatformen.

De kennis van Exact en de e-commerce wereld heeft xCore verzilverd in diverse koppelingen tussen Exact en alle denkbare software waartussen automatiseringen zijn gewenst. Denk dan bijvoorbeeld aan het automatisch aanmaken van debiteuren, verkoop- en creditboekingen, btw-boekingen per land en transacties van je Payment Service Provider (Mollie / Adyen etc.). Inmiddels bieden ze meer dan 20 apps aan die zorg dragen voor het optimaliseren van processen.

Zonder dat hier nog een mensenhand aan te pas komt wordt dit allemaal automatisch ingeboekt in de administratie, en met de Aflettermodule wordt dit ook nog eens automatisch tegen elkaar weg geboekt. Dit wil je toch? Maar dat is aan jullie natuurlijk.



Yooker & xCore voor WooCommerce

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress gecombineerd met WooCommerce en hebben al voor diverse klanten de koppelingen mogen verzorgen tussen Exact, WooCommerce en Mollie. Ook werken wij samen met administratiekantoren en accountants om hen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en het gehele proces te automatiseren. 

xCore verzorgd kwalitatief hoogwaardige koppelingen tussen de verschillende systemen, en wij als Yooker nemen de installatie, implementatie en monitoring voor onze rekening. Dit resulteert in een optimaal werkend systeem wat iedere e-commerce ondernemer veel werk uit handen neemt.

Een ideale samenwerking met maar 1 doel : Hoge kwaliteit automatiseringen, toegankelijk en betaalbaar voor iedere onderneming!

Hoe kan ik mijn WooCommerce webshop koppelen met Exact Online?

Een goede vraag! Wij als Yooker kunnen dit voor je uit handen nemen en dragen zorg voor de installatie, implementatie en monitoring van de koppelingen. Heb je nog geen webshop? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een webshop die we geheel ontwerpen én ontwikkelen naar jouw wensen.

Ik ben eigenaar van een administratiekantoor of accountantskantoor. Kunnen jullie de koppelingen verzorgen voor mijn e-commerce klanten?

Dat kunnen wij zeker! Momenteel hebben wij al diverse samenwerkingen met administratie- en accountantskantoren waarbij wij alle zorgen uit handen nemen omtrent de koppelingen en de installatie hiervan. Wij kijken samen met jullie als kantoor naar de systemen die gekoppeld dienen te worden, en leggen uit hoe de koppelingen in de basis communiceren met Exact Software.

Ik wil een webshop laten maken met een koppeling naar Exact Online. Kunnen jullie dit voor ons verzorgen?

Uiteraard ben je van harte welkom op ons kantoor in Hapert (Noord-Brabant) of in onze digitale huiskamer voor een kennismaking zodat we samen jouw wensen en eisen voor de nieuwe webshop kunnen bespreken. Indien je gebruik maakt van Exact Software leveren wij de webshop af inclusief de gewenste koppelingen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel gerust eens naar 0497 229 004 .

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor jouw e-commerce bedrijf, administratie- of accountantskantoor? Bel ons gerust eens vrijblijvend op, en onze specialisten staan je graag te woord en kijken samen met jou naar de geschikte oplossing.

Voor iedere vraag of probleem, bieden wij een oplossing!

Geschreven door Romy Goorman

Romy schrijft artikelen over allerlei onderwerpen binnen online marketing en SEO. Ze is onze projectmanager máár met haar kennis en ervaring in online marketing geeft ze hierin ook graag advies.

Bekijk ook onze andere artikelen.

yooker holy one overname

Belangrijke Overname Aankondiging; Yooker & Holy One (+ FAQ)

Beste relaties, Met enthousiasme introduceren wij, Eric Wils & Sander Goorman, eigenaren van Yooker, ons aan jullie als jullie nieuwe digitale...
By
google ads manager

Waarom Uitbesteden van Google Ads aan Yooker een Slimme Zet is voor jouw Bedrijf

In de steeds complexer wordende wereld van digitale marketing, wordt het beheren van Google Ads-campagnes een uitdaging die steeds meer expertise en...
By
a man presenting artificial intelligence regarding mobile phones

Ontdek de Kracht van ChatGPT in WordPress

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een krachtig hulpmiddel dat webontwikkelaars nieuwe mogelijkheden biedt om hun websites te verbeteren. Als...
business i

De online marketingtrends van 2024: Een diepgaande kijk op de toekomst van digitale marketing

De wereld van digitale marketing verandert voortdurend, en het jaar 2024 belooft geen uitzondering te maken. In deze blog gaan we dieper in op...
Business Income Tracking

Meerdere inkomstenbronnen via je website

Een website is veel meer dan een digitaal visitekaartje. Als je het op een goede manier aanpakt kan het je veel leuke nieuwe klanten opleveren, en...
hoe werkt het stap 4

Klantencase – Vuilniszak.nl

Ken je het probleem dat je altijd zit te ‘frotten’ met de vuilniszak? Echt passen doet die bijna nooit. Of je moet de boel oprekken óf je houdt te...
online meeting jpeg

In 10 stappen naar klanten werven online

Ben je op zoek naar manieren om op een kostenefficiënte manier meer online klanten te werven voor jouw bedrijf? Dan is dit artikel precies wat je...
foto ties blog 720

Maak kennis met Ties

Een wispelturig karakter als kracht Hij kwam als stagiair binnen en het beviel zo goed dat hij bij Yooker bleef: Ties Lepelaars. Als webdeveloper...

Bekijk al onze categorieën.

foto paars met telefoon
Webdevelopment

Lees meer $

foto roze met pijl
foto slotje blauw
Online Marketing

Lees meer $

yooker blog hoe start jij eigen blog website
Business

Lees meer $

yooker blog wat is e commerce
E-commerce

Lees meer $

yooker een sterk logo ontwerpen blog
Grafisch ontwerp

Lees meer $

yooker blog wat is webhosting
Hosting

Lees meer $