Maak kennis met Sander

door | 15 maart 2023 | Online marketing

foto sander

Altijd bezig met verschillende ideeën

“Het ondernemen is bij mij op jonge leeftijd al begonnen. Ik heb van jongs af aan veel ideeën in mijn hoofd gehad en vind het prachtig om die vorm te geven. Zo ben ik onder andere bezig geweest met het opzetten van een ticketsysteem voor theaters, het verkopen van Fidget spinners met een vriend van me (in de tijd van de trend), het opzetten van een platform waar mensen geld konden verdienen door advertenties te kijken en een platform waarbij ik mijn expertise in websites kon bundelen met de expertise van een vriend in het maken van video’s.

Als ik een idee krijg waarbij ik een kans zie, dan probeer ik die meteen te pakken. Eigenlijk zit ondernemen in héél veel dingen en als je het ziet, is het niet moeilijk meer. Ik heb veel gedaan en geprobeerd, maar ben uiteindelijk vooral bij de ontwikkeling van websites gebleven.

Het maken van websites is vanaf mijn 12de al een hobby geweest die uiteindelijk uit de hand is gelopen.

Ik begon na mijn opleiding met mijn eigen bedrijf en ging in 2015 samenwerken met Eric Wils. Zo is Yooker ontstaan en werden onze krachten gebundeld. Eric is bijvoorbeeld heel goed in sales en ik niet. Daar ligt mijn interesse niet. Ik ben goed met ideeën, techniek en ik hou ervan zaken op kantoor te regelen. Niets leukers dan met de medewerkers te sparren over hoe we slimmer kunnen werken, welke innovaties er zijn en hoe we die kunnen gebruiken. Klanten begeleiden om tot hun ideale website te komen, zowel op design als technisch gebied, is zó leuk om te doen.”

Niets leukers? “Ja, oké, op zondag lekker toeren met mijn motor is pure ontspanning. Dan ben ik even niet met de zaak bezig en maak ik mijn hoofd leeg. Leuk dat over een poosje bijna al mijn vrienden hun motorrijbewijs hebben, kunnen we gezamenlijk tochten gaan maken.” Als er dan nog een beetje tijd over is? “Dan ga ik sporten. In mijn werk zit ik veel dus ik móet af en toe even lekker bewegen. Maar echt: zet mij achter een pc en de ideeën beginnen vanzelf te stromen. Nu ik erover nadenk: ik doe eigenlijk bijna alleen maar dingen die ik leuk vind. Hoe fijn is dat?”

Geschreven door Romy Goorman

Romy schrijft artikelen over allerlei onderwerpen binnen online marketing en SEO. Ze is onze projectmanager máár met haar kennis en ervaring in online marketing geeft ze hierin ook graag advies.

Bekijk ook onze andere artikelen.

By
yooker

Google Stopt met Indexeren van Niet-Mobielvriendelijke Websites: Ja dit lees je goed!

Vanaf 5 juli 2024, voert Google een ingrijpende wijziging door in zijn indexatie- en rankingmethode. Websites die niet optimaal werken op mobiele...
By
39968c22 156d 4541 9a77 9e67140f4903 1 1

Ontdek Google Consent Mode V2: Verbeterde Privacy voor Advertentiecookies

In de voortdurende evolutie van digitale privacy en gegevensbescherming, staat Google aan de voorhoede met innovatieve oplossingen om adverteerders...
yooker holy one overname

Belangrijke Overname Aankondiging; Yooker & Holy One (+ FAQ)

Beste relaties, Met enthousiasme introduceren wij, Eric Wils & Sander Goorman, eigenaren van Yooker, ons aan jullie als jullie nieuwe digitale...
By
google ads manager

Waarom Uitbesteden van Google Ads aan Yooker een Slimme Zet is voor jouw Bedrijf

In de steeds complexer wordende wereld van digitale marketing, wordt het beheren van Google Ads-campagnes een uitdaging die steeds meer expertise en...
By
a man presenting artificial intelligence regarding mobile phones

Ontdek de Kracht van ChatGPT in WordPress

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een krachtig hulpmiddel dat webontwikkelaars nieuwe mogelijkheden biedt om hun websites te verbeteren. Als...
business i

De online marketingtrends van 2024: Een diepgaande kijk op de toekomst van digitale marketing

De wereld van digitale marketing verandert voortdurend, en het jaar 2024 belooft geen uitzondering te maken. In deze blog gaan we dieper in op...
Business Income Tracking

Meerdere inkomstenbronnen via je website

Een website is veel meer dan een digitaal visitekaartje. Als je het op een goede manier aanpakt kan het je veel leuke nieuwe klanten opleveren, en...
hoe werkt het stap 4

Klantencase – Vuilniszak.nl

Ken je het probleem dat je altijd zit te ‘frotten’ met de vuilniszak? Echt passen doet die bijna nooit. Of je moet de boel oprekken óf je houdt te...

Bekijk al onze categorieën.

foto paars met telefoon
Webdevelopment

Lees meer $

foto roze met pijl
foto slotje blauw
Online Marketing

Lees meer $

yooker blog hoe start jij eigen blog website
Business

Lees meer $

yooker blog wat is e commerce
E-commerce

Lees meer $

yooker een sterk logo ontwerpen blog
Grafisch ontwerp

Lees meer $

yooker blog wat is webhosting
Hosting

Lees meer $