Maak kennis met Romy

door | 19 april 2023 | Online marketing

foto romy blog

Trots op de groei van het bedrijf | Projectmanager is de functie van Romy, die drie jaar geleden bij Yooker in dienst trad. Ze geniet ervan om elke dag contact te hebben met klanten, te zorgen dat de planningen kloppen en haar collega’s op kantoor te ondersteunen. Ze zag het bedrijf van heel dichtbij groeien.

“In eerste instantie is mijn carrière gestart als manager in een hotel, een heel ander vakgebied. Ik heb verschillende opleidingen gedaan, waaronder Marketing & Communicatie en Projectmanagement. Wat ik daar geleerd heb, kan ik nu gebruiken in mijn functie als projectmanager bij Yooker. Het is niet geheel toevallig dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Mijn broer – Sander – is één van de eigenaren. Ik weet nog dat hij zijn bedrijf begon, op zijn studeerkamer. Later ging hij de samenwerking aan met Eric, die ik ook goed ken. Toen ik aangaf dat ik het werk dat ik deed in het hotelwezen niet meer als lange termijn invulling van mijn carrière zag en klaar was met mijn marketing & communicatie opleiding boden ze me een functie bij Yooker aan. Ik schreef af en toe al een wel eens een blog artikel voor hen of hielp met andere marketing werkzaamheden en gelukkig zagen ze meer in me. Een mooie kans, waar ik elke dag weer van geniet. Het was éven wennen als je broertje ineens je baas wordt, maar het gaat prima. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat het bedrijf steeds groter wordt en ik ben er trots op, voel me echt onderdeel van het bedrijf.

Mijn functie is lekker gevarieerd. Ik maak planningen, heb contact met klanten, beheer de budgetten en de uren, ik verdeel taken, ondersteun de kantoormedewerkers, mag de personeelsuitjes regelen én ik schrijf nog af en toe teksten. Een lekker drukke functie, zoals je ziet. Het is maar goed dat ik af en toe kan ontspannen. In het verleden ging ik regelmatig salsadansen maar dat doe ik nu niet meer, helaas te weinig tijd voor. Ik vind mijn ontspanning in reizen. Ik ben nog niet zo lang geleden teruggekomen van een prachtige reis naar Vietnam. Veel gezien, veel beleefd, heel erg van genoten. In het seizoen ga ik graag met vrienden op een terras zitten of naar een festival en voor de rust wandel ik met enige regelmaat. Zo kan ik weer energie opdoen voor een nieuwe werkdag.”

Geschreven door Romy Goorman

Romy schrijft artikelen over allerlei onderwerpen binnen online marketing en SEO. Ze is onze projectmanager máár met haar kennis en ervaring in online marketing geeft ze hierin ook graag advies.

Bekijk ook onze andere artikelen.

By
yooker

Google Stopt met Indexeren van Niet-Mobielvriendelijke Websites: Ja dit lees je goed!

Vanaf 5 juli 2024, voert Google een ingrijpende wijziging door in zijn indexatie- en rankingmethode. Websites die niet optimaal werken op mobiele...
By
39968c22 156d 4541 9a77 9e67140f4903 1 1

Ontdek Google Consent Mode V2: Verbeterde Privacy voor Advertentiecookies

In de voortdurende evolutie van digitale privacy en gegevensbescherming, staat Google aan de voorhoede met innovatieve oplossingen om adverteerders...
yooker holy one overname

Belangrijke Overname Aankondiging; Yooker & Holy One (+ FAQ)

Beste relaties, Met enthousiasme introduceren wij, Eric Wils & Sander Goorman, eigenaren van Yooker, ons aan jullie als jullie nieuwe digitale...
By
google ads manager

Waarom Uitbesteden van Google Ads aan Yooker een Slimme Zet is voor jouw Bedrijf

In de steeds complexer wordende wereld van digitale marketing, wordt het beheren van Google Ads-campagnes een uitdaging die steeds meer expertise en...
By
a man presenting artificial intelligence regarding mobile phones

Ontdek de Kracht van ChatGPT in WordPress

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een krachtig hulpmiddel dat webontwikkelaars nieuwe mogelijkheden biedt om hun websites te verbeteren. Als...
business i

De online marketingtrends van 2024: Een diepgaande kijk op de toekomst van digitale marketing

De wereld van digitale marketing verandert voortdurend, en het jaar 2024 belooft geen uitzondering te maken. In deze blog gaan we dieper in op...
Business Income Tracking

Meerdere inkomstenbronnen via je website

Een website is veel meer dan een digitaal visitekaartje. Als je het op een goede manier aanpakt kan het je veel leuke nieuwe klanten opleveren, en...
hoe werkt het stap 4

Klantencase – Vuilniszak.nl

Ken je het probleem dat je altijd zit te ‘frotten’ met de vuilniszak? Echt passen doet die bijna nooit. Of je moet de boel oprekken óf je houdt te...

Bekijk al onze categorieën.

foto paars met telefoon
Webdevelopment

Lees meer $

foto roze met pijl
foto slotje blauw
Online Marketing

Lees meer $

yooker blog hoe start jij eigen blog website
Business

Lees meer $

yooker blog wat is e commerce
E-commerce

Lees meer $

yooker een sterk logo ontwerpen blog
Grafisch ontwerp

Lees meer $

yooker blog wat is webhosting
Hosting

Lees meer $