Maak kennis met Romy

door | 19 april 2023 | Online marketing

foto romy blog

Trots op de groei van het bedrijf | Projectmanager is de functie van Romy, die drie jaar geleden bij Yooker in dienst trad. Ze geniet ervan om elke dag contact te hebben met klanten, te zorgen dat de planningen kloppen en haar collega’s op kantoor te ondersteunen. Ze zag het bedrijf van heel dichtbij groeien.

“In eerste instantie is mijn carrière gestart als manager in een hotel, een heel ander vakgebied. Ik heb verschillende opleidingen gedaan, waaronder Marketing & Communicatie en Projectmanagement. Wat ik daar geleerd heb, kan ik nu gebruiken in mijn functie als projectmanager bij Yooker. Het is niet geheel toevallig dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Mijn broer – Sander – is één van de eigenaren. Ik weet nog dat hij zijn bedrijf begon, op zijn studeerkamer. Later ging hij de samenwerking aan met Eric, die ik ook goed ken. Toen ik aangaf dat ik het werk dat ik deed in het hotelwezen niet meer als lange termijn invulling van mijn carrière zag en klaar was met mijn marketing & communicatie opleiding boden ze me een functie bij Yooker aan. Ik schreef af en toe al een wel eens een blog artikel voor hen of hielp met andere marketing werkzaamheden en gelukkig zagen ze meer in me. Een mooie kans, waar ik elke dag weer van geniet. Het was éven wennen als je broertje ineens je baas wordt, maar het gaat prima. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat het bedrijf steeds groter wordt en ik ben er trots op, voel me echt onderdeel van het bedrijf.

Mijn functie is lekker gevarieerd. Ik maak planningen, heb contact met klanten, beheer de budgetten en de uren, ik verdeel taken, ondersteun de kantoormedewerkers, mag de personeelsuitjes regelen én ik schrijf nog af en toe teksten. Een lekker drukke functie, zoals je ziet. Het is maar goed dat ik af en toe kan ontspannen. In het verleden ging ik regelmatig salsadansen maar dat doe ik nu niet meer, helaas te weinig tijd voor. Ik vind mijn ontspanning in reizen. Ik ben nog niet zo lang geleden teruggekomen van een prachtige reis naar Vietnam. Veel gezien, veel beleefd, heel erg van genoten. In het seizoen ga ik graag met vrienden op een terras zitten of naar een festival en voor de rust wandel ik met enige regelmaat. Zo kan ik weer energie opdoen voor een nieuwe werkdag.”

Geschreven door Romy Goorman

Romy schrijft artikelen over allerlei onderwerpen binnen online marketing en SEO. Ze is onze projectmanager máár met haar kennis en ervaring in online marketing geeft ze hierin ook graag advies.

Bekijk ook onze andere artikelen.

9 responsive

Het belang van een responsive website: waarom wij altijd rekening houden met responsiviteit

Bij Yooker realiseren we ons dat de wereld van het web voortdurend evolueert. Elk jaar zien we nieuwe technologieën, design trends en manieren van...
cybersecurity developer

Waarom het regelmatig updaten van WordPress belangrijk is.

Uit recent onderzoek blijkt dat de helft van de besmette WordPress-websites een verouderde versie draait. Dit benadrukt het belang van het bijwerken...
yooker x relight 01

Klantencase Kartonnenlamp.nl

Techniek en creativiteit combineren Het contact is nog vers, maar Niels van de Winkel van Kartonnenlamp.nl is uitermate tevreden over de...
yooker x the image partner 01

Klantencase The Image Partner

Goede foto’s versterken een website Een goede website wordt nóg beter met mooie foto’s. Daar weet Carl van der Heijden van The Image Partner alles...
flat color modern isometric illustration design seo

De impact van website snelheid op SEO

De impact van website snelheid op SEO: hoe een snelle laadtijd kan leiden tot een hogere omzet De laadtijd van een website kan je succes maken of...
afbeelding seo

De belangrijkste SEO-trends voor 2023

Hey daar! Ben jij klaar voor een diepe duik in de toekomst van SEO? Ik heb het over de meest baanbrekende trends die ons te wachten staan in 2023....
foto sander

Maak kennis met Sander

Altijd bezig met verschillende ideeën “Het ondernemen is bij mij op jonge leeftijd al begonnen. Ik heb van jongs af aan veel ideeën in mijn hoofd...
yooker blog klant case schrijf online

Klantcase Schrijf.online

Je eigen verhaal vertellenYooker maakte een unieke website voor Peter van der Graaf van schrijf.online. Het is meer dan een pagina waarop je...

Bekijk al onze categorieën.

foto paars met telefoon
Webdevelopment

Lees meer $

foto roze met pijl
foto slotje blauw
Online Marketing

Lees meer $

yooker blog hoe start jij eigen blog website
Business

Lees meer $

yooker blog wat is e commerce
E-commerce

Lees meer $

yooker een sterk logo ontwerpen blog
Grafisch ontwerp

Lees meer $

yooker blog wat is webhosting
Hosting

Lees meer $