Belangrijke Overname Aankondiging; Yooker & Holy One (+ FAQ)

door | 29 maart 2024 | Online marketing

yooker holy one overname

Beste relaties,

Met enthousiasme introduceren wij, Eric Wils & Sander Goorman, eigenaren van Yooker, ons aan jullie als jullie nieuwe digitale sparringpartner. 🎉 Vanaf 1 april 2024 verwelkomen we met trots de klanten van de website tak van Holy One bij Yooker. 🌟

Deze strategische stap versterkt onze missie ‘samen online groeien’ en stelt ons in staat om ons breed scala aan diensten, expertise en toewijding aan digitale innovatie, te kunnen aanbieden aan de klanten van Holy One. 💡 Bij Yooker geloven we in het benutten van elke digitale kans om jouw bedrijf te helpen groeien en door-ontwikkelen. 🌱

Reactie Holy One over deze overname:

“Ik, Dennis Jacobs, eigenaar van Holy One, ben verheugd om een nieuwe fase aan te kondigen voor een deel van ons bedrijf, de hosting-, en website ontwikkelingstak. 🎊 Per 1 april 2024, wordt dit met trots overgedragen aan Yooker Full Service Webbureau uit Hapert. 🤝

Deze beslissing is zorgvuldig overwogen, stelt ons in staat om onze focus te verscherpen op het verder ontwikkelen van applicaties en app-ontwikkeling. 💡 Yooker, met hun breed scala aan diensten, expertise en toewijding aan digitale innovatie, zal voortaan de ondersteuning en ontwikkeling voor deze projecten verzorgen. 🌱

Wat betekent dit voor jou? Een naadloze overgang en de zekerheid dat je digitale fundamenten in deskundige handen zijn. 👐 Yooker staat klaar om je te voorzien van verbeterde ondersteuning en de realisatie van jouw digitale ambities. 💼🚀We willen onze oprechte dank uitspreken voor het vertrouwen en de loyaliteit die je aan Holy One hebt getoond de afgelopen jaren. We zijn ervan overtuigd dat Yooker een waardevolle partner voor jou zal zijn, en kijken uit naar de groei en successen die deze nieuwe samenwerking zal brengen. 🌟”

Wie is Yooker?

Bij Yooker zijn we gedreven door de oneindige mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Sinds onze oprichting in 2014 streven we ernaar om elke dag ‘digitale kansen te benutten’. Dit is meer dan een slogan; het is een belofte om samen met ondernemers en bedrijven de toekomst vorm te geven. Als een broedplaats van strategie, creativiteit, en technische expertise bieden we een one-stop-shop voor digitale diensten – van websites en webshops tot SEO & SEA. Ons doel is om samen met jouw bedrijf te groeien en jouw digitale ambities te realiseren.

Deze overname sluit perfect aan bij onze visie om samen aan online successen te bouwen met onze klanten en door te ontwikkelen met onze Brabantse nuchterheid. Onze missie ‘samen online groeien’ wordt hierdoor nog verder versterkt, terwijl we jou als klant centraal stellen in alles wat we doen.

Wat betekent dit voor jou?

Als klant zal deze overgang naadloos voor jou verlopen. Wij nemen als Yooker alle lopende en toekomstige projecten over en zullen in de komende maanden contact met je opnemen om persoonlijk kennis te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat ons vermogen om betere ondersteuning en doorontwikkeling te bieden, zal resulteren in een nog sterker digitaal fundament voor jouw bedrijf.

Onze toewijding aan jou

Bij Yooker staat jouw succes centraal in alles wat we doen, gedreven door onze kernwaarden:

  • Wat we doen, doen we goed : Wij streven naar uitmuntendheid in elke opdracht, met een focus op kwaliteit en detail.
  • Wat we afspreken, komen we na : Betrouwbaarheid en transparantie vormen de basis van onze relaties met klanten en partners.
  • Wat niet goed is, lossen we op : Wij staan voor proactieve oplossingen en constante verbetering, altijd gericht op jouw behoeften en tevredenheid.
  • Je doet bij ons zaken met mensen, niet met systemen : Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn essentieel; wij geloven in het bouwen van sterke, duurzame en menselijke samenwerkingen.

Samen sparren over jouw project?

Heb jij advies nodig voor jouw nieuwe projecten, of heb je vragen over lopende projecten? Dan plannen we een persoonlijke kennismaking!

Heb je vragen of ondersteuning nodig?

Wil je graag aanpassingen laten uitvoeren of heb je ergens ondersteuning bij nodig? Ons support team staat voor je klaar!  Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via de volgende kanalen:

Voor meer informatie over de overname en wat dit betekent voor jou, bezoek onze website: www.yooker.nl/overname-holy-one.

Tot Slot

We zijn enthousiast om samen met jou te werken aan het realiseren van jouw online doelstellingen. Ik wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om Holy One te bedanken voor hun vertrouwen in Yooker. Samen staan we sterk en zijn we klaar voor een toekomst vol innovatie, ondersteuning, en succes.

Voor vragen of meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen. Jouw succes is onze prioriteit, en we zijn hier om je bij elke stap te ondersteunen.

Met warme groet,

Eric Wils & Sander Goorman

Eigenaren van Yooker


FAQ’s Over de Overname door Yooker

De overname betekent dat Yooker vanaf nu verantwoordelijk is voor alle diensten en projecten die eerder door Holy One werden aangeboden en beheerd. Voor jou als klant verloopt deze overgang naadloos, met de belofte van voortgezette en zelfs verbeterde ondersteuning en dienstverlening onder de vlag van Yooker.

Geen zorgen, alle bestaande contracten en specifieke afspraken die je met Holy One had, worden één op één overgenomen door Yooker. Je kunt dezelfde voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening verwachten, zonder onderbreking.

Jouw lopende projecten zullen geen negatieve impact ondervinden van deze overgang. Integendeel, we zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat alle projecten vloeiend doorgaan en dat eventuele nieuwe kansen of verbeteringen worden geïdentificeerd en uitgevoerd.

Als full-service agency brengt Yooker een breed scala aan diensten en expertise naar de tafel, zoals o.a. online strategie, branding, webdesign, webontwikkeling, en strategische marketing. Onze pragmatische aanpak en uitgebreide dienstenpakket kunnen helpen om jouw online aanwezigheid verder te versterken.

Kwaliteit en continuïteit zijn onze belangrijkste prioriteiten. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en volgen best practices in projectmanagement en klantenservice om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening aan jouw verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft.

Absoluut! We moedigen persoonlijke kennismakingsgesprekken aan om jouw behoeften te bespreken en hoe we als jouw nieuwe digitale partner kunnen bijdragen aan jouw succes. Neem contact op met ons supportteam om een afspraak te maken.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, oplossingsgerichtheid, en persoonlijke aandacht. Deze waarden sturen elke beslissing die we nemen en hoe we met jou en jouw projecten omgaan, met als doel lange-termijn relaties en tevredenheid.

Voor de meest recente updates en nieuws over hoe de overname vordert, kun je altijd bij ons terecht. Bel ons, stuur een mailtje, of nog beter, kom langs bij ons kantoor in Hapert. We houden je graag op de hoogte. Na 1 april is de overname volledig afgerond, en verwachten we geen grote veranderingen meer. Maar we staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Absoluut, de overname door Yooker opent een scala aan nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. Van uitgebreide strategische marketingstrategieën tot geavanceerde web ontwikkelingstechnieken. We nodigen je uit om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Samen verkennen we hoe we de nieuwe mogelijkheden die deze overname biedt, kunnen inzetten om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Geschreven door Romy Goorman

Romy schrijft artikelen over allerlei onderwerpen binnen online marketing en SEO. Ze is onze projectmanager máár met haar kennis en ervaring in online marketing geeft ze hierin ook graag advies.

Bekijk ook onze andere artikelen.

By
google ads manager

Waarom Uitbesteden van Google Ads aan Yooker een Slimme Zet is voor jouw Bedrijf

In de steeds complexer wordende wereld van digitale marketing, wordt het beheren van Google Ads-campagnes een uitdaging die steeds meer expertise en...
By
a man presenting artificial intelligence regarding mobile phones

Ontdek de Kracht van ChatGPT in WordPress

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een krachtig hulpmiddel dat webontwikkelaars nieuwe mogelijkheden biedt om hun websites te verbeteren. Als...
business i

De online marketingtrends van 2024: Een diepgaande kijk op de toekomst van digitale marketing

De wereld van digitale marketing verandert voortdurend, en het jaar 2024 belooft geen uitzondering te maken. In deze blog gaan we dieper in op...
Business Income Tracking

Meerdere inkomstenbronnen via je website

Een website is veel meer dan een digitaal visitekaartje. Als je het op een goede manier aanpakt kan het je veel leuke nieuwe klanten opleveren, en...
hoe werkt het stap 4

Klantencase – Vuilniszak.nl

Ken je het probleem dat je altijd zit te ‘frotten’ met de vuilniszak? Echt passen doet die bijna nooit. Of je moet de boel oprekken óf je houdt te...
online meeting jpeg

In 10 stappen naar klanten werven online

Ben je op zoek naar manieren om op een kostenefficiënte manier meer online klanten te werven voor jouw bedrijf? Dan is dit artikel precies wat je...
foto ties blog 720

Maak kennis met Ties

Een wispelturig karakter als kracht Hij kwam als stagiair binnen en het beviel zo goed dat hij bij Yooker bleef: Ties Lepelaars. Als webdeveloper...
vnu m562 05

Het Belang van Gebruiksvriendelijkheid en Intuïtieve Navigatie op een Website

In het digitale tijdperk waarin we leven, speelt het internet een cruciale rol in ons dagelijks leven. Websites vormen de spil van online interactie...

Bekijk al onze categorieën.

foto paars met telefoon
Webdevelopment

Lees meer $

foto roze met pijl
foto slotje blauw
Online Marketing

Lees meer $

yooker blog hoe start jij eigen blog website
Business

Lees meer $

yooker blog wat is e commerce
E-commerce

Lees meer $

yooker een sterk logo ontwerpen blog
Grafisch ontwerp

Lees meer $

yooker blog wat is webhosting
Hosting

Lees meer $