Waarom een webshop tijdens de coronacrisis

Geplaatst op 12 mei 2020 door Eric Wils

De online verkoop is toegenomen

We zijn allemaal geraakt door de coronacrisis. Sommige bedrijven natuurlijk meer dan andere. Nu meerdere bedrijven tijdelijk hun deuren hebben gesloten als gevolg van het coronavirus, zijn de kansen voor online verkoop toegenomen.

De afgelopen jaren is e-commerce een groeiende markt geworden, alleen vlakte deze stijging langzaamaan af. Sinds de coronacrisis is dit omgeslagen. De online omzet is weer flink aan het stijgen. Juist nu is het een goed moment om van start te gaan met een webshop.
Een webshop klinkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. In principe kan iedereen een webshop starten. Zeker gedurende de coronacrisis zullen de online verkopen alleen maar meer toenemen. Start bij Yooker binnen 10 dagen met een nieuwe webshop en maak nog iets van de omzetderving goed. Ook na deze crisis kan je webshop iets extra’s bieden. Dit is dus zeker geen investering op de korte termijn.
Wij helpen je met het maken van een plan voor jouw webwinkel, adviseren je over de verzendingen & online betalingen en ondersteunen je op het gebied van online marketing. Binnen 10 dagen kun jij live zijn met jouw nieuwe webshop.
Om alle ondernemers een extra steuntje in de rug te geven, bieden wij tijdelijk een actie aan :
Een complete webshop voor € 749,-
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend (video)adviesgesprek.

Written by Eric Wils

Eric Wils is een van de blogschrijvers van Yooker. Met zijn passie voor webdesign en kennis over webdevelopment en website optimalisatie wil hij graag informatie delen met andere. Gastschrijver worden? Neem dan even contact op met Yooker.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk deze gerelateerde berichten

Wat is Google AdWords?

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is het advertentie programma van Google waarmee bedrijven online reclame kunnen maken via zoek advertenties, grafische display advertenties, YouTube video advertenties en in-app mobile advertenties. Wanneer potentiële klanten zoeken...

Lees meer
Wat is E-commerce?

Wat is E-commerce?

Wat is e-commerce? E-commerce is een Engelse term en de eerste letter staat, net als bij e-mail en ebook, voor elektronisch. E-commerce betekent dus handel drijven via internet. Het bestaat uit producten verkopen maar ook uit diensten. Nu is het...

Lees meer
Wat is Google Analytics?

Wat is Google Analytics?

En waarvoor wordt Google Analytics gebruikt? Google Analytics is een dienst van Google waarmee je vrijwel alle activiteiten naar, op en van je website kunt meten en inzichtelijk maken. De informatie word overzichtelijk vastgelegd. Het geeft een...

Lees meer

Meer uit categorieën