Wapen van Cranendonck
Een nieuwe moderne website waarop de klant direct een reservering kan plaatsen. Dat is hetgeen wat het Wapen van Cranendonck zocht. Wij hebben de oude website in een compleet nieuw jasje gestopt, met een aantal nieuwe functionaliteiten. Klanten hebben nu de mogelijkheid om online een reservering plaatsen, kunnen via de website direct het huidige menu inzien of downloaden en kunnen informatie bekijken over het restaurant zelf.
N

Online reserveringssysteem

N

Digitale menukaarten

N

Zelf te beheren agenda

Informatief & modern

Het is voor bezoekers nu gemakkelijker om informatie over het Wapen van Cranendonck te bekijken & hier eventueel contact mee op te nemen. Het Wapen van Cranendonck heeft nu ook zelf de mogelijkheid om online reserveringen te beheren & te bekijken via een eigen online dashboard. Hierop kunnen ze elke reservering volledig inzien en bewerken.

Wapen van Cranendonck

Bij het wapen van Cranendonck kun je heerlijk genieten van een rustige bosrijke omgeving, in de winter lekker warm bij de open haard, in de zomer op een mooi zonnig terras. Het Wapen van Cranendonck is gelegen in Soerendonk tegenaan de camping ‘Recreatiepark Slot Cranendonck’.

Loading...