Van Avendonk Grondwerken
Sinds 2007 is van Avendonk Grond- en Verzetwerken het aanspreekpunt bij grond- en infrawerken. containerverhuur, verkoop van zand en cement en het huren van grondverzetmachines. Ze kwamen bij ons met de vraag voor een nieuwe moderne website. Meteen zijn we aan de slag gegaan met het design, deze hebben we gemaakt. Daarna zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website. We hebben ervoor gezorgd dat er een duidelijke navigatie is voor de bezoekers en genoeg contactmogelijkheden.
N

Moderne uitstralling

N

Duidelijke navigatie

N

Uniek design

Overzichtelijk en duidelijk.

De website ziet er modern uit en past qua kleuren goed bij de huisstijl van van Avendonk. We ervoor gezorgd dat de navigatie duidelijk en clean overkomt. Ook hebben we verschillende CTA knoppen toegevoegd zodat klanten gemakkelijk contact op kunnen nemen en offertes aan kunnen vragen.

Familiebedrijf

Van Avendonk is een familiebedrijf hier door is er altijd duidelijke communicatie en zijn de werknemers altijd gemotiveerd. U maakt kennis met de persoonlijke kennis die u kunt verwachten van een familiebedrijf. Ook staan kwaliteit en service bij van Avendonk hoog in het vaandel.

Loading...