Tijssen Transport

Tijssen Transport kwam bij ons met de vraag naar een simpele maar duidelijke website. Allereerst hebben we de inhoud en menustructuur bepaald, vanuit daar zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling en hebben we content gevuld. De website is snel gerealiseerd, overzichtelijk en makkelijk in beheer.
N

Overzichtelijk

N

Makkelijk in beheer

N

Contactformulier

reijnders accountants in header

Voor Tijssen transport hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Het was belangrijk dat er genoeg mogelijkheden zijn om contact op te nemen en dat de website vooral overzichtelijk is. Ook heeft Tijssen de mogelijkheid om zelf vacatures online te zetten en te beheren.

Tijssen Transport is een bescheiden onderneming gevestigd in Hooge Mierde Noord-Brabant. Door de flexibiliteit en gedrevenheid om de goederen met zorg op de juiste tijd aan te leveren hebben ze een trouw klantenbestand opgebouwd dat hen al jaren lang goed weten te vinden. Of het nu gaat om een klein pakketje of een volle lading palletgoed zei kunnen direct een gewenst voertuig inzetten om uw zending zo snel en veilig mogelijk van A naar B te vervoeren.