Solar For You
Voor het zonnepanelen bedrijf 'Solar For You' te Eindhoven, hebben wij reeds een nieuwe moderne website & professionele webshop ontwikkelt. Ook hebben we het nieuwe logo ontworpen met een bijbehorende huisstijl. Met de ingebouwde calculator module is het mogelijk om je energie besparing te berekenen. Verder is de website uitgerust met een livechat functie, diverse betaalmodules en een actief filtersysteem in de webshop.
N

Uniek ontwerp

N

Mobielvriendelijk

N

Beveiligde webshop

Focus op de gebruikerservaring

Het doel van de website voor Solar For You is om bezoekers te informeren en de mogelijkheid te geven om online zonnepanelen/omvormers/etc. te bestellen. Hierbij krijgen ze meteen een overzicht te zien met welke keus ze hebben, wij bij hun huis past, en wat de besparing oplevert. De webshop beschikt over een filter systeem zodat de bezoekers makkelijk het juiste product kunnen vinden. Solar For You kan zelf via het dashboard van de website alle aanvragen / verkopen beheren.

Solar For You

Solar For You is opgericht met het doel om de Nederlandse huishoudens te helpen met de zelfvoorziening in stroom en verduurzaming van uw woning. Wat Solar For You zo bijzonder maakt vergeleken met andere aanbieders, is haar keuze voor kwaliteit.

Solar For You beschikt ook over een webshop waar onder andere : zonnepanelen, pakketten, omvormers & accessoires worden aangeboden. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven.

Loading...