Isitec International
Wij hebben voor Isitec International een compleet nieuwe website gecreëerd. De vraag van Isitec International was om een website te maken die beter naar buiten draag wat Isitec International allemaal te bieden heeft. Precies dit hebben wij gedaan. Yooker heeft de professionaliserings- en gebruiksvriendelijkheidsslag online geoptimaliseerd.
N

Overzichtelijke navigatie

N

Zes verschillende talen

N

Focus op leadgeneratie

Gebruiksvriendelijk & bereikbaar

De website focust zich op de navigatie voor al haar bezoekers. Hiervoor hebben we onze kennis op gebied van UX/UI design ingezet. Daarnaast hebben we de website in zes verschillende talen gerealiseerd. Wat zeker ook niet vergeten mag worden is dat we het voor bezoekers zo gemakkelijk mogelijk hebben gemaakt om een demo aan te vragen of contact op te nemen aan de hand van dynamische contactformulieren. Zo zorgen we ervoor dat de website optimaal is voor leadgeneratie.

Isitec International

Isitec International biedt software/hardware oplossing voor de logistieke, postale en facilitaire markt. Klanten van Isitec International zijn o.a. Renault, Peugeot en Rolex. Niet zomaar een aantal klanten. De oplossingen van Isitec International zorgen voor een verhoging van productiviteit, kwaliteit en traceerbaarheid.

Loading...