Hermans Blokhuizen
Voor Hermans Blokhuizen hebben wij een nieuw logo ontworpen en een nieuwe website ontwikkeld. Sinds 1 januari 2021 hebben Esmee en Olivier het bedrijf overgenomen, zodat het familiebedrijf blijft bestaan. Om het bedrijf een nieuwe look and feel te geven zijn wij met ons team hard aan de slag gegaan! De website is overzichtelijk en modern. Ook past de uitstraling bij de duurzaamheid waar ze voor staan.
N

Modern & herkenbaar logo

N

Zelf te beheren project module

N

Zeer snelle laadtijd

Modern & informatief

Via de nieuwe moderne website is het gemakkelijk voor bezoekers om duidelijk verschillende informatie te vinden over de mogelijkheden die Hermans Blokhuizen aanbiedt, de knop om contact op te nemen is uitgelicht zodat deze voor de bezoekers goed opvalt. We hebben het logo gemoderniseerd en de stijl hiervan terug laten komen in de gehele website. Ook hebben wij een goede lokale SEO-strategie opgezet en blijven we hiermee aan de slag gaan om deze landelijk uit te rollen.

Hermans Blokhuizen

Sinds 1999 ontwerpt, fabriceert en plaats de firma Hermans Blokhuizen de mooiste Tiny Houses, Recreatiewoningen, trekkershutten, home-offices, mantelzorgwoningen en Volkstuinhuisjes met als doelstelling: “Een houten blokhuis voor iedereen”.

Loading...