Handelsonderneming van der Heijden
Voor Handelsonderneming van der Heijden hebben wij reeds een gebruikersvriendelijke website ontwikkeld. Bezoekers kunnen hierop informatie bekijken over het bedrijf of haar producten en kunnen ook meteen een aanvraag doen. Voor het ontwerp hebben we de bestaande kleuren + het bestaande logo verwerkt in een modern jasje. De website is in zijn geheel beschikbaar voor alle mobiele apparaten en te gebruiken op iedere browser.
N

Overzichtelijke layout

N

Mobielvriendelijk

N

Aanvraag formulier

Een moderne & overzichtelijke website

Het doel van de website was dat hij in zijn geheel zeer overzichtelijk is. Bezoekers moeten op een makkelijke manier kunnen schakelen tussen informatie lezen & een product aanvraag doen. Ook is het belangrijk dat bezoekers niet teveel hoeven te klikken om een aanvraag te doen. Qua ontwerp hebben we het zeer modern gemaakt. De klant kan via het dashboard van de website alle aanvragen van het gereedschap inzien, bewerken en beantwoorden.

Handelsonderneming van der Heijden

De verkoop van nieuwe en gebruikte gereedschappen staat centraal bij ‘Handelsonderneming Van der Heijden’ uit Hapert. Handelsonderneming van der Heijden is dealer van de merken; Keyang Powertools, Metabo, Hitachi, Bosch, Fetra, Knipex, Makita en vele andere merken.

De handelsonderneming beschikt over het certificaat voor ‘Periodieke inspectie van arbeidsmiddelen’ en is daarmee bevoegd om op een professionele manier met de gereedschappen om te gaan.

Loading...