Cadeaumatch
De vraag was naar een een unieke webshop, waarop je snel en gemakkelijk het juiste cadeau kan vinden door middel van de unieke ontworpen cadeau vinder. Doormiddel van de verschillende categorieën die je kunt invullen kun je specifiek naar bepaalde cadeaus zoeken. Het was een zeer leuk project om te ontwikkelen en er is dan ook een unieke goed functionerende webshop uitgekomen waarop je snel en makkelijk het juiste cadeau kan vinden.
N

Overzichtelijke navigatie

N

Herkenbaar design

N

Unieke cadeauvinder

Geen lange (online) zoektochten meer

Gemakkelijk en snel op één centrale plek al je cadeaus kopen. Op cadeaumatch.nl vind je altijd het perfecte cadeau. Met de unieke cadeauvinder is er altijd iets wat bij je past. Pas de filters aan naar jouw wensen en eisen en bekijk direct de aanbevelingen. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van de cadeauvinddienst. Een persoonlijke cadeauvinder uit het team, die direct voor je aan de slag gaan. Dit gaat je waarschijnlijk veel tijd besparen bij het zoeken naar het juiste cadeau.

Het proces

Het begon met de vraag naar een webshop waarop alle cadeaus samenkomen en je gemakkelijk het perfecte cadeau kunt vinden. We zijn aan de slag gegaan met het design, hierna kwam de ontwikkeling van de webshop. Doordat er een grote filter op moest komen om alle cadeaus te kunnen filteren mochten onze backend developers hier meteen mee aan de slag gaan. Samen hebben we het project goed volbracht tot een duidelijk te navigeren webshop.

Loading...