Het proces van de website

Jouw website wordt jouw online pareltje, en dat wil je natuurlijk zo graag mogelijk op de voet volgen. We nemen je graag even mee door onze werkwijze, zodat jij precies weet hoe wij te werk gaan en je betrokken bent in het proces.

Stap 1

Ontwerpen website

Wij maken 2 ontwerpen hoe je website eruit komt te zien. In het ontwerp bepalen we de kleuren, styling elementen, plaatsing content en typografie (lettertype).

Stap 2

Feedback moment 1

Graag ontvangen we jouw feedback en aanmerkingen op het ontwerp van de website zodat we dit kunnen verbeteren.

Stap 3

l

Goedkeuring ontwerp

Je ontvangt van ons de aangepaste website ontwerpen. Wanneer het ontwerp akkoord is, gaan we starten met de bouw van de website.

Stap 4

Tussentijdse oplevering

Je website is nu voor 70% gereed en nodigen we graag uit om de website te komen bekijken op ons gezellige kantoor in Hapert onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. We kunnen dan samen even alle elementen van de website bespreken.

Stap 5

N

Eind oplevering

Yes! De website is helemaal klaar en wij willen je graag het nieuwe online pareltje presenteren, bij jou thuis of bij ons op het kantoor. We bekijken alle elementen en content, maken indien nodig nog wat kleine aanpassingen, en leggen je uit hoe je in de backend van je website kan inloggen via ons Yooker Dashboard.

Het proces voor de
grafische ontwerpen

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe branding geheel past bij jouw persoonlijke wensen en kernwaarden, krijg je diverse momenten de kans om feedback te geven op de ontwerpen.

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Allereerst beginnen me met een gesprek waarin we je (toekomstige) bedrijf willen leren kennen. Wat is je doelgroep, wat wil je uitstralen, etc.? Het gesprek zorgt ervoor dat wij weten wat je nodig hebt en wat het beste bij je bedrijf past

Stap 2

Feedback ronde 1

Wij ontwerpen 3 verschillende logo’s met elk een eigen stijl, concept, etc. waarvan wij overtuigt zijn dat deze bij jouw bedrijf passen. Vanuit deze 3 logo voorstellen ontvang je een document met daarin de gedachten achter ieder logo en een aantal voorbeelden van de vormgeving, hierop ontvangen we graag jouw feedback waarmee we de volgende logo’s kunnen ontwerpen.

Stap 3

l

Feedback ronde 2

Ook in deze ronde ontvang je nogmaals 3 logo voorstellen, deze voorstellen komen voort uit de gegeven feedback van de vorige ronde. Wederom ontvangen we graag jouw feedback op deze logo’s.

Stap 4

N

Oplevering

Na de feedback rondes zijn er 3 logo’s over waaruit er 1 logo gekozen kan worden wat volledig bij je wensen past. Als er nog een kleine aanpassing is aan het logo willen wij die natuurlijk nog graag voor je aanpassen.

Bekijk ook onze andere werkwijzes

Website

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf! Wij dragen de zorg voor een mooi design, de veiligheid en de vindbaarheid.

Lees meer  →

Hosting

Onze hostingpakketten voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, je website laad snel en je beschikt over voldoende opslag. 

Lees meer  →

Webshop

Met een webshop van Yooker ben je verzekerd van veilige betaalsystemen en een gebruiksvriendelijke ervaring!

Lees meer  →

Loading...