Online in 6 stappen

Geplaatst op 27 april 2020 door Eric Wils

Online in 6 stappen

Offline naar Online

Of je nu een broodjeszaak runt, een restaurant of bijvoorbeeld een kledingswinkel. Op dit moment is het erg lastig om een fysieke verkoop te doen. Een webshop biedt hierin kansen. Zoals je in de titel al hebt kunnen zien bieden wij hierin nieuwe mogelijkheden, om iedereen die het nu lastig heeft verder te helpen op online gebied. Wij ontwikkelen webshops binnen 10 dagen zodat je snel weer vooruit kunt. Ook begeleiden we je gaande weg met alle fasen, zodat je er niet alleen voor staat. Bekijk hieronder onze stappen voor het realiseren van de webshop.

Een succesvolle webshop

Stap 1 – Kennismaking : Allereerst maken we even kennis via de telefoon of via bijvoorbeeld Skype. We luisteren naar je wensen en maken een bijbehorend plan om deze te gaan realiseren.

Stap 2 – Plan : Wanneer we samen het plan hebben besproken én een akkoord hebben gekregen gaan wij voor jou aan de slag. Wij ontvangen graag eventuele teksten & afbeeldingen voor op de pagina en natuurlijk de menukaart met bijbehorende prijzen.

Stap 3 – Tussentijdse oplevering : We hebben het systeem nu voor 75% staan en nemen nog eens contact met elkaar op. Samen doorlopen we even het systeem om te kijken of het volledig aansluit bij jouw wensen en of we misschien nog een aantal waardevolle punten missen.

Stap 4 – Content : Na goedkeuring van de tussentijdse oplevering gaan we alle content vullen. We zorgen ervoor dat alle producten erin staan en dat de prijzen kloppen. Ook maken we samen een plan voor de bezorging. Dit verschilt natuurlijk bij bijvoorbeeld een broodjeszaak of een kledingswinkel. Wanneer je bijvoorbeeld eten bezorgt stellen we samen de beschikbare bezorgtijden in.

Stap 5 – Testen : Om er zeker van te zijn dat alles goed werkt, gaan we het gehele systeem testen. Dit doen we op verschillende apparaten om er zeker van te zijn dat iedereen het systeem kan gaan gebruiken. We testen het systeem vanaf het begin tot aan de bezorging.

Stap 6 – Livegang : Pas als alle content staat, het systeem werkt & alle informatie klopt gaan we de webshop live zetten. We spreken hiervoor samen een datum af. Zelf hoef je hiervoor niets te doen, wij zorgen dat alles op de juiste manier verloopt. Je kunt nu gaan starten met de online verkoop!

Altijd op de hoogte

Zoals je hierboven kunt zien nemen we je mee in alle stappen, zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. Wanneer je eventuele vragen of toevoegingen hebt kun je ons natuurlijk altijd bereiken.

Social Media marketing

Als het systeem geheel online staat, kunnen we je ook nog met de marketing helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld advertenties op Facebook of op Google.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

p

Tags : Webshop

Written by Eric Wils

Eric Wils is een van de blogschrijvers van Yooker. Met zijn passie voor webdesign en kennis over webdevelopment en website optimalisatie wil hij graag informatie delen met andere. Gastschrijver worden? Neem dan even contact op met Yooker.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk deze gerelateerde berichten

Wat is E-commerce?

Wat is E-commerce?

Wat is e-commerce? E-commerce is een Engelse term en de eerste letter staat, net als bij e-mail en ebook, voor elektronisch. E-commerce betekent dus handel drijven via internet. Het bestaat uit producten verkopen maar ook uit diensten. Nu is het...

Lees meer

Meer uit categorieën

Loading...