Domeinnaam

“Wanneer u bij Yooker een domeinnaam laat registeren bent u zelf licentiehouder van het domein. Registreer nu uw unieke domeinnaam”

Domeinnaam registratie

Iedere website heeft een eigen unieke domeinnaam. Een domeinnaam is een gemakkelijk te onthouden internet adres die je de mogelijkheid biedt tot het hosten van een website, en om een persoonlijk mailadres aan te koppelen. Tevens kan een domeinnaam ook als doodstuuradres gebruikt worden naar uw hoofdwebsite.

 Wanneer u een domeinnaam bij Yooker laat registeren bent u zelf licentiehouder van het domein. Een domeinnaam bestaat uit 2 delen: het eerste deel is uw unieke naam en het tweede deel is de domeinextensie, bijvoorbeeld: .nl, .com, .eu, .shop, .nu etc. Wij kunnen uw domeinregistratie verzorgen mits deze nog niet in gebruik is. Wilt u meer weten over domeinnaamregistratie van Yooker? Neem dan even contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.  

Persoonlijk & Transparant

Bij Yooker vinden we een persoonlijke aanpak en een transparante communicatie met onze klanten heel belangrijk. U kunt uw wensen toelichten per telefoon, per mail of toch liever in een persoonlijk gesprek. Wij staan open voor alle vormen van communicatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend uw offerte.
Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend uw offerte.
Offerte aanvragen