Website verhuizen

Wij helpen jou bij het verhuizen van je website naar onze hosting service.

Website verhuizen

Het kan gebeuren dat je graag je website of webshop (domeinnaam en hosting) wilt verhuizen naar een andere hostingpartij. In de praktijk gebeurt dit regelmatig, en kan soms de nodige problemen met zich meebrengen. 

Je moet het zo zien, je website bestaat uit vele bestanden die op een (hosting)server staan opgeslagen in een map. Een hosting server is een grote harde schijf die in verbinding staat met het internet. Deze map is gekoppeld aan je domeinnaam, en wanneer een iemand je website bezoekt, worden deze bestanden via de server geladen en getond op het beeldscherm. Ook je mailadressen en mailboxen zijn hieraan gekoppeld.

Wanneer je wisselt van hostingpartij, moeten deze bestanden worden overgezet naar een andere server. Als dit niet op de juiste manier gebeurt, kan de website worden beschadigd, of erger nog, je bent al je e-mails voorgoed kwijt.

Met onze betrouwbare website verhuis service ben je verzekerd van een veilige verhuizing van al je gegevens en e-mails. Wij regelen alles met je huidige hostingpartij, zodat jij hier geen zorgen over hebt. Jij doet waar jij goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn!

yooker-website-verhuizen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen

Website

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf! Wij dragen de zorg voor een mooi design, de veiligheid en de vindbaarheid.

Lees meer  →

Hosting

Onze hostingpakketten voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, je website laad snel en je beschikt over voldoende opslag. 

Lees meer  →

Grafisch ontwerp

Een fris nieuw bedrijfslogo, mooie visitekaartjes of een complete huisstijl wat aansluit bij jouw bedrijf?

Lees meer →

Loading...