Logo design

“Een goede huisstijl bestaat uit het juiste logo, de juiste kleuren en rustige stijlelementen. Met een herkenbare huisstijl onderscheidt u zich van de concurrent”

Grafisch ontwerp van Yooker

De presentatie en visuele vormgeving van uw bedrijf is erg belangrijk, u heeft ten slotte maar 1 kans om een eerste indruk te maken bij de consument. Wij bij Yooker snappen dat!

Of het nu gaat om de hele grafische vormgeving van uw bedrijf, het ontwerpen van een logo, een op maat gemaakt webdesign of een menukaart voor uw horeca onderneming. Door onze creativiteit op de moderne markt kijken wij graag samen met u naar een design wat precies bij uw bedrijf past. Neem snel met ons contact op om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

et|icon_check_alt|

Snel uw logo voor een zéér scherpe prijs

et|icon_check_alt|

Persoonlijk en creatief advies

et|icon_check_alt|

Uw logo voorzien van animatie

et|icon_check_alt|

Webdesign aangepast op uw huisstijl

et|icon_check_alt|

Tussentijdse oplevering in het ontwerpproces

De werkwijze van Yooker

Bij Yooker vinden we een persoonlijke aanpak en een transparante communicatie met onze klanten heel belangrijk. Om u een kijkje te geven in onze werkwijze hebben wij een stappenplan opgesteld zodat u samen met ons de ontwikkeling van uw aanvraag kan volgen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij houden van een transparante en duidelijke communicatie. U kunt uw wensen toelichten per telefoon, per mail of toch liever een persoonlijk gesprek. Wij staan open voor alle vormen van communicatie. 

Welke doelgroep wilt u bereiken? En welk gevoel wilt u overbrengen naar de consument. Wij denken graag met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Huisstijl

Een goede huisstijl bestaat uit het juiste logo, de juiste kleuren en rustige stijlelementen. Met een herkenbare huisstijl onderscheidt u zich van de concurrent.

Animatie logo

Voor de presentatie van uw bedrijf op social media is het belangrijk dat u goed opvalt. Bij ons kunt u daarom terecht voor een logo met animatie voor een exposure van uw bedrijf.

Menukaarten

U heeft geen tijd om zelf menukaarten te maken voor uw horeca onderneming? Met onze grafische service kunnen wij u snel helpen met het ontwerpen van uw menukaarten voor een zéér scherpe prijs!

Logo

Uw logo is de blikvanger van uw bedrijf. Het moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en de juiste boodschap overbrengen. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Design op maat

U wilt graag een webdesign volledig aangepast op de huisstijl uw bedrijf? Dan bent u bij Yooker aan het juiste adres! Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden.

Social media marketing

U wilt graag opvallen tussen al die andere berichten op social media. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw social media campagnes op Facebook en Instagram.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend uw offerte.
Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend uw offerte.
Offerte aanvragen