Tonerwebshop

Wie is de klant?

Tonerwebshop kwam bij ons met de vraag om al zijn webshops onder 1 beheer te brengen zodat hij niet alles los hoeft te beheren. Wij hebben van Tonerwebshop een multistore gemaakt. Hieronder vallen frankeershop.nl en belgapost.com. De oude webshops zijn in een iets moderner jasje gestoken, gemigreerd, gekoppeld en er is een multistore van gemaakt. Zo heeft de klant alle webwinkels gemakkelijk onder 1 beheer.
N

Multistore

N

3 webshops in 1 beheer

N

Overzichtelijk

reijnders accountants in header

Voor Tonerwebshop was het vooral van belang dat onze developers alle informatie uit de oude webshop goed zouden exporteren en samenbrengen onder de nieuwe multistore. Alles moet juist gekoppeld zijn en alle bestellingen van de diverse webshops moeten binnen komen onder Tonerwebshop. Natuurlijk bleven alle domeinnamen bestaan en blijven dit losse webshops daardoor was dit technisch een leuk project voor onze developers. We hebben de webshop overzichtelijk gehouden en qua design niet veel aangepast van het huidige zodat het herkenbaar blijft voor de klanten. Ook hebben we een duidelijk filtersysteem in de webshop gemaakt.

Door de volledige onafhankelijkheid van de fabrikanten is frankeershop en Belgapost dé specialist voor uw frankeerinkt. Frankeershop en Belgapost bestaat uit experts die samen meer dan 20 jaar ervaring hebben in frankeerinkt, frankeermachines en post verwerkende machines.