Frankeershop

Frankeershop, Tonerwebshop en Belgapost zijn meerdere webshop die aan elkaar gekoppeld zijn, dit wordt een multistore genoemd. De klant had deze multistore in het systeem Prestashop maar was hier niet tevreden over en wou deze daarom graag migreren. Dit hebben wij gedaan door de multistore van Prestashop over te zetten naar het systeem Woocommerce zodat de shops veel makkelijk in beheer zijn.
N

Migratie multistore Prestashop naar Woocommerce

N

Land gebaseerde producten

N

Gekoppeld aan Sendcloud & Hubspot

reijnders accountants in header

Tijdens de migratie hebben we alle gegevens meegenomen waaronder alle bestellingen, klanten, producten en talen zodat hier niets in verloren gaat. Ook hebben we een aantal punten uit de webshop geautomatiseerd voor de klant, denk hierbij aan het versturen van automatische facturen na bestellingen. Hiermee kan een hoop tijd bespaard worden. In de webshops zitten land gebaseerde producten, dit betekend dat sommige producten alleen zichtbaar zijn in België en sommige alleen in Nederland. Verder komen alle bestellingen van de childstores binnen in 1 hoofdstore (Tonerwebshop) zodat in principe alle webshops gemakkelijk in 1 webshop te beheren zijn. Ook hebben wij de webshop gekoppeld aan Sendcloud en Hubspot erop gezet voor (re)marketing.

Frankeershop.

Frankeershop en Belgapost bestaat uit experts met samen meer dan 20 jaar ervaring  in frankeerinkt, frankeermachines en post verwerkende machines. Ze hebben een grote voorraad cartridges van alle merken frankeermachines, zowel compatibel als origineel.