Wie is de klant?

Baboonie staat voor het karakter van de baviaan, eigenwijs en volhardend. Dit houdt in dat Baboonie zich dagelijks vastbijt in het voorzien van het juiste aanbod voor zijn kolonie. Met zijn jaren ervaring en het ruime assortiment aan producten, van beddengoed tot strandlakens, voorziet Baboonie u in nagenoeg in alle textielproducten met een scherpe prijs. Wilt u Baboonie blijven na-apen? Volg ze dan op de socials.

Dit project in het kort.

N

Overzichtelijk design

N

Reviews worden automatisch opgehaald

N

Dynamische veelgestelde vragen

N

Gemakkelijk beheer

N

Diverse koppelingen

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De klant kwam met een nieuw idee voor een webshop met verkoop van textiel producten. Het logo en de visie waren al bepaald door de klant waardoor we meteen konden starten met een webdesign. In het webdesign zijn de kleuren van het logo verwerkt zodat alles één goed geheel wordt. Na goedkeuring op het design zijn we verder gegaan met de technische ontwikkeling. In dit proces hebben we zoals altijd de klant goed meegenomen en zijn we tot een mooi resultaat gekomen.

Ontwerpfase

Ontwikkelingsfase

Testfase

SEO optimalisatiefase

w

Opleveringsfase

De uitdaging.

Voor de oplevering van de webshop was het van belang dat deze correct gekoppeld zou zijn met Bol.com omdat de klant ook via dit platform gaat verkopen. Hiervoor hebben we een koppeling gelegd zodat de voorraad ook automatisch op Bol.com komt te staan en live wordt bijgehouden. Ook hebben we een livechat toegevoegd aan de webshop d.m.v. Hubspot.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Benieuwd naar hoe de aanpak van deze case is verlopen? Bekijk het hieronder.

Ontwerpfase
Baboonie beschikte al over een logo en daarbij horende huisstijl. Dit hebben we doorgetrokken in het design van de website. Na het eerste ontwerp heeft de klant de mogelijkheid gekregen om feedback hierop te geven. Vervolgens hebben we de feedback verwerkt en zijn we tot een uiteindelijk design gekomen.
Ontwikkelingsfase
We hebben de klant meegenomen in het gehele proces. Ook heeft de klant nog eens de mogelijkheid gekregen om feedback te geven in de tussentijdse oplevering. Hierna hebben we deze laatste feedback verwerkt en de webshop naar wens opgeleverd.
Koppelingen & modules
In de webshop hebben we diverse modules en koppelingen gerealiseerd. De webshop heeft onder andere dynamische formulieren, een livechat, Yooker SEO tool, koppeling met Mailchimp (nieuwsbrief module), koppeling met betaalsystemen, automatische verzendsystemen en een koppeling met Bol.com
Training
Na oplevering hebben we de klant uitgelegd hoe het bedrijf gemakkelijk zelf de producten in de webshop kan zetten. Ook hebben we uitleg gegeven over het beheer van de webshop en de resultaten die allemaal te zien zijn in het dashboard.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een overzichtelijke webshop met textielproducten voor iedereen. Door de koppelingen en automatiseringen is de webshop gemakkelijk in beheer door de ondernemer en kan hij zich focussen op andere belangrijke zaken.

Vanaf het eerste moment een top samenwerking!
We doen nu zo'n 6 maanden zaken met Yooker, vanaf het eerste moment een top samenwerking! Ze hebben een prachtige website (hermansblokhuizen.nl) afgeleverd, en de service daarna is misschien zelfs nóg beter. Met alle ...
Lees meer
Olivier Hermans
Hermans Blokhuizen
We doen nu zo'n 6 maanden zaken met Yooker, vanaf het eerste moment een top samenwerking! Ze hebben een prachtige website (hermansblokhuizen.nl) afgeleverd, en de service daarna is misschien zelfs nóg beter. Met alle vragen kunnen we terecht, en we krijgen hier meteen een antwoord op. Geen moment spijt gehad van onze keuze om de website door Yooker te laten maken! Dikke aanrader!
Vanaf het eerste moment een top samenwerking!
Olivier Hermans
Hermans Blokhuizen
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid.
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start ...
Lees meer
Esmee
Huizensector
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start voor Yooker en ze hadden snel onze wensen en eisen door. Ze hebben ons goed geadviseerd over welke stappen nu en later te nemen, zodat wij als startende ondernemer niet in zeven sloten tegelijk zouden lopen. Ook na de oplevering zijn ze snel en alert, ze reageren snel op mail, whatsapp en telefoon. Zonder extra kosten!
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid.
Esmee
Huizensector
We zijn erg trots op onze site!
Samenwerking met Yooker gebeurt op een flexibele manier. Het team denkt mee, werkt flexibel en ze staan bijna 'dag en nacht' voor je klaar. Een maand na lancering werd onze site verkozen tot het beste ...
Lees meer
Igor van Kaam
University of me
Samenwerking met Yooker gebeurt op een flexibele manier. Het team denkt mee, werkt flexibel en ze staan bijna 'dag en nacht' voor je klaar. Een maand na lancering werd onze site verkozen tot het beste design door DIVI, een wereldwijd platform voor WordPress Design. We zijn erg trots op onze site en we zijn blij dat we voor Yooker hebben gekozen. We raden samenwerking dan ook sterk aan!
We zijn erg trots op onze site!
Igor van Kaam
University of me
Professioneel en dynamisch team.
Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en super werk doet. Hele mooie site gemaakt. Yooker heeft al mijn wensen in de site en alle functionaliteiten aangepast. Verder hebben ...
Lees meer
Lieselotte Bürgi
Talenbureau
Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en super werk doet. Hele mooie site gemaakt. Yooker heeft al mijn wensen in de site en alle functionaliteiten aangepast. Verder hebben ze heel veel know-how en kunnen je ook goed adviseren. Een absolute aanrader!
Professioneel en dynamisch team.
Lieselotte Bürgi
Talenbureau

Onze klanten beoordelen ons met een...

4,9 / 5

4,9 / 5