Wie is de klant?

Baboonie staat voor het karakter van de baviaan, eigenwijs en volhardend. Dit houdt in dat Baboonie zich dagelijks vastbijt in het voorzien van het juiste aanbod voor zijn kolonie. Met zijn jaren ervaring en het ruime assortiment aan producten, van beddengoed tot strandlakens, voorziet Baboonie u in nagenoeg in alle textielproducten met een scherpe prijs. Wilt u Baboonie blijven na-apen? Volg ze dan op de socials.

Dit project in het kort.

N

Overzichtelijk design

N

Reviews worden automatisch opgehaald

N

Dynamische veelgestelde vragen

N

Gemakkelijk beheer

N

Diverse koppelingen

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De klant kwam met een nieuw idee voor een webshop met verkoop van textiel producten. Het logo en de visie waren al bepaald door de klant waardoor we meteen konden starten met een webdesign. In het webdesign zijn de kleuren van het logo verwerkt zodat alles één goed geheel wordt. Na goedkeuring op het design zijn we verder gegaan met de technische ontwikkeling. In dit proces hebben we zoals altijd de klant goed meegenomen en zijn we tot een mooi resultaat gekomen.

Ontwerpfase

Ontwikkelingsfase

Testfase

SEO optimalisatiefase

w

Opleveringsfase

De uitdaging.

Voor de oplevering van de webshop was het van belang dat deze correct gekoppeld zou zijn met Bol.com omdat de klant ook via dit platform gaat verkopen. Hiervoor hebben we een koppeling gelegd zodat de voorraad ook automatisch op Bol.com komt te staan en live wordt bijgehouden. Ook hebben we een livechat toegevoegd aan de webshop d.m.v. Hubspot.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Benieuwd naar hoe de aanpak van deze case is verlopen? Bekijk het hieronder.

Ontwerpfase
Baboonie beschikte al over een logo en daarbij horende huisstijl. Dit hebben we doorgetrokken in het design van de website. Na het eerste ontwerp heeft de klant de mogelijkheid gekregen om feedback hierop te geven. Vervolgens hebben we de feedback verwerkt en zijn we tot een uiteindelijk design gekomen.
Ontwikkelingsfase
We hebben de klant meegenomen in het gehele proces. Ook heeft de klant nog eens de mogelijkheid gekregen om feedback te geven in de tussentijdse oplevering. Hierna hebben we deze laatste feedback verwerkt en de webshop naar wens opgeleverd.
Koppelingen & modules
In de webshop hebben we diverse modules en koppelingen gerealiseerd. De webshop heeft onder andere dynamische formulieren, een livechat, Yooker SEO tool, koppeling met Mailchimp (nieuwsbrief module), koppeling met betaalsystemen, automatische verzendsystemen en een koppeling met Bol.com
Training
Na oplevering hebben we de klant uitgelegd hoe het bedrijf gemakkelijk zelf de producten in de webshop kan zetten. Ook hebben we uitleg gegeven over het beheer van de webshop en de resultaten die allemaal te zien zijn in het dashboard.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een overzichtelijke webshop met textielproducten voor iedereen. Door de koppelingen en automatiseringen is de webshop gemakkelijk in beheer door de ondernemer en kan hij zich focussen op andere belangrijke zaken.